ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

دستیار خطیبی از بازی با استقلال محروم شد

کمیته انضباطی آرای خود را درباره دیدار های هفته ششم و هشتم صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های پیکان و آلومینیوم اراک از سری رقابتهای هفته ششم برگزار شد و از سوی بهزاد بشتایم، مربی تیم آلومینیوم اراک تخلفانی مبنی بر توهین به داور مسابقه رخ داد.براین اساس، وی یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و به پرداخت مبلغ 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد( این رای از نظر جریمه نقدی قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.) همچنین باشگاه آلومینیوم اراک به دلیل داشتن 5 بازیکن اخطاری باید 9 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.(این رای قطعی است)

 

*علی اصغر قربانعلی پور، مربی تیم شهر خودرو مشهد به دلیل نقض اصول رفتار جوانمردانه و شوت کردن توپ به داخل زمین به یک جلسه محرومیت و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.(این رای قطعی است).

 

گفتنی است، نظر به عدم وجود سابقه انضباطی و همچنین اظهار ندامت و پشیمانی مشارالیه این کمیته به اطلاع می رساند چنانچه در آینده هر نوع تخلفی از سوی ایشان گزارش شود با شدیدترین تنبیهات روبرو خواهد شد و با صدور این رای، قرار دستور موقت شماره 471 مورخ 4 دی ماه لغو می شود.

ارسال نظر